Isa Karlsson

4.5.2020

Maksuton Outplacement -valmennus irtisanotuille

Tarjosimme huhtikuun alussa Bridge Impactin Outplacement -valmennusta maksutta yhdeksälle joko irtisanotulle tai irtisanomisuhanalaiselle asiantuntijalle.

Halusimme osaltamme tarjota jotain konkreetista apua tämän kevään haasteisiin, jotka nyt osuvat niin yrityksiin kuin meihin kaikkiin henkilökohtaisesti. Arvonta on nyt kaikkien osallistujien kesken suoritettu ja olemme olleet suoraan heihin yhteydessä valmennuksen tiimoilta. Lämmin kiitos osallistuneille ja jaksamista kevääseen.

Bridge Impactin yksilöllisen Outplacement- valmennuksen tavoitteena on tarjota valmennettavalle tukea uuden tilanteen käsittelyssä ja sparrata tulevan suunnan ja uran määrittämisessä. Olemme päivittäin yhteydessä liike-elämän toimijoihin ja tuomme siten työnhakuvalmennukseen suoraa näkökulmaa yritysten tarpeista ja haasteista valmennettavan näkemysten tueksi.

Bridge Impactin Outplacement – valmennuksen selkäranka on työnhakijan arvolupauksen määrittäminen mahdolliselle työnantajalle, jotta yrityksen päätöksentekijöillä on mahdollisimman helppo tunnistaa valmennettavan potentiaalisen kyvykkyyden merkitys yrityksen tulevaisuudelle ja tehdä valinta. Siksi tärkein tavoite valmennuksessa onkin oppia myymään ja vakuuttamaan työnantaja taidoilla, vahvuuksilla ja näkemyksillä.

Outplacemet -valmennusta on mahdollista järjestää niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksena. Jos yrityksenne harkitsee irtisanomisia, ole meihin yhteydessä. Tarjoamme konkreettisen työkalun, joka tehokkaasti käynnistää työnhakuprosessin yhdessä meidän asiantuntijamme tuella. Se on paras apu tässä tilanteessa, jonka voit työntekijöillenne tarjota.