Kari Paananen

14.5.2020

Pomot diggaa golfista – johtajan mailasetti

Golf on yksi urheilulajeista, joka ei ole suuremmin ottanut osumaa Covid-19 pandemiasta, ainakaan näin harrastajan kannalta.  Itse pääsin avaamaan kauteni muutama viikko sitten ja kaikki sujui loistavasti. Muistin taas kuinka koukuttava ja haastava peli golf onkaan! 

Näin keväisin iskee mieleesi aina silloin tällöin ajatus bägisi sisällön päivittämisestä.  Pelihän kulkee sitä sujuvammin, mitä sopivammat mailat sinulta löytyy.  Oikean mailasetin valitsemisessa käytät asiantuntijan menetelmiä, työkaluja ja kokemusta.  Näin tiedät varmasti, että sinulla on juuri sinun swingiisi ja tavoitteeseesi parhaiten sopivimmat mailat käytössäsi.

Aivan samalla tavoin työssäsi sinun täytyy kehittää ”henkilöstöbägisi” sisältöä aina silloin tällöin. Tarvitaan uusia tekijöitä ja uudenlaista kyvykkyyttä ja yleensä asiantuntijan apua.  Yleensä ”setin” päivityksen välttämättömyys korostuu muutostilanteissa – eli nyt.  Kaikki yritykset ovat tilanteessa, jossa muutos – ja sitä kautta tarve ”bägin päivitykselle” on ajankohtainen ja väistämätön. 

On välttämätöntä, että myös sinulla on suunnitelma toiminnan ylös ajamisesta uudessa tilanteessa.  Sinulla täytyy olla oikealla kyvykkyydellä varustetut henkilöt avainpositioissa.  Sinun ei kannata mennä sokeana ”luottomailoillesi” ja toivoa niiden toimivan.  Luulemisen ja toivomisen aika ei ole nyt.  Sinun on tiedettävä.

Nämä kolme askelta varmistavat, että yrityksesi on iskussa pelin taas alkaessa uudelleen:

  1. Tunnista kriittiset ”lyönnit”, joissa yrityksesi on pakko onnistua
  2. Tunnista millaisia ominaisuuksia mailalta vaaditaan, että lyönnit onnistuvat.
  3. Varmista, että sinulla on ”huippumaila” valittuna avainlyönteihin. 

Onko sinun ”henkilöstöbägisi” viritetty tulevaan muutokseen?  Kun sinun täytyy varmistaa, että sinulla on avaintehtävissä oikeilla kyvykkyyksillä varustetut henkilöt, Bridge Impact on oikea kumppani sinulle.  Ydintehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan yritykseen juuri oikea kyvykkyys suhteessa strategiaasi ja tavoitteisiisi.  Meillä on asiantuntemus, menetelmät ja työkalut.  Bridge Impact on Suomen ensimmäinen kyvykkyystoimisto.

Koska yrityksen tärkein voimavara eivät ole ihmiset – vaan nimenomaan oikeilla kyvykkyyksillä varustetut ihmiset!